Składniki:
- 1 opakowanie makaronu TURINI
- 1 puszka groszku
- 1 puszka kukurydzy NOTRE JARDIN
- 1 puszka ciecierzycy NOTRE JARDIN
- 1 puszka czerwonej fasoli NOTRE JARDIN
- 200 g szynki
- 200 g sera feta LES CROISES
- 1 łyżka musztardy RUSTICA
- 1 łyżka majonezu RUSTICA
- 2 łyżki jogurtu naturalnego
- sól i pieprz do smaku
Sposób przygotowania:
- Makaron ugotować wg przepisu na opakowaniu, pozostawić do ostygnięcia.
- Szynkę i ser feta pokroić w kostkę.
- Warzywa konserwowe odcedzić na sicie.
- Wszystkie składniki przełożyć do dużej miski.
- Musztardę, majonez i jogurt, wymieszać razem i dodać do pozostałych składników.
- Przyprawić do smaku solą i pieprzem.